Friday, June 18, 2021

Усни испити - 19.06.2021

Почитувани студенти,

Сите вие што сте условно положени по сите мои предмети, или на кои ви е кажано дека треба да полагате усно, ве поканувам утре 19.06.2021 во 10:00 часот на Мајкрософт Тимс во тимот Испити. За да полагате усно треба да имате добра конекција на интернет, исправни камера, микрофон и слушалки. Побарајте пристап, за да веднаш ве прифатам во тимот, Утре може да биде доцна. Искрено се надевам дека некои здравствени проблеми нема да ме спречат да морам да го одложувам терминот.

Предметен наставник

Thursday, June 17, 2021

Резултати од испитот ХГФ - 16.06.2021

Почитувани студенти од Институтот за психологија,

Во прилог се резултатите од вчерашниот испит по Хумана генетика и физиологија. Заради зголемен обем на работа и не така добра здравствена состојба за прв пат не ги објавив резултатите во денот кога се полагаше испитот. Сепак 104 тестови по два предмети не се малку. Мислам дека и денес не е доцна во споредба со други колешки и колеги кои ви даваат резултати и по десетина денови од полагање на испитот. Пет студенти сепак ќе мораат да го полагаат усно испитот и тоа најверојатно во сабота на 19.06.2021 година. За тоа ќе има дополнителен пост утре.


Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.      

10247/19

49

Дополнително

2.      

10241/19

49

Дополнително

3.      

10226/19

48

Дополнително

4.      

10666/20

43

Дополнително

5.      

10259/19

41

Дополнително

6.      

25318/20

40

Дополнително

7.      

24663/18

39

Дополнително

8.      

10659/20

38

Дополнително

9.      

24667/18

38

Дополнително

10.   

10123/18

36

Дополнително

11.   

10130/18

36

Дополнително

12.   

24609/18

36

Дополнително

13.   

10529/19

33

Условно

14.   

10229/19

33

Условно

15.   

10160/18

33

Условно

16.   

10674/20

33

Условно

17.   

10186/18

33

Условно

18.   

10658/20

31

5

19.   

10632/20

30

5

20.   

24661/18

29

5

21.   

10176/18

29

5

22.   

25315/20

29

5

23.   

10124/18

29

5

24.   

25321/20

29

5

25.   

25308/20

28

5

26.   

25307/20

28

5

27.   

10645/20

27

5

28.   

10248/19

25

5

29.   

10657/20

25

5

30.   

10687/20

25

5

31.   

10664/20

25

5

32.   

10238/19

25

5

33.   

25305/20

25

5

34.   

10268/19

25

5

35.   

10679/20

24

5

36.   

10634/20

24

5

37.   

24613/18

23

5

38.   

10647/20

23

5

39.   

24630/18

22

5

40.   

25302/20

22

5

41.   

10665/20

22

5

42.   

10683/20

22

5

43.   

25043/19

22

5

44.   

10133/18

21

5

45.   

10201/18

21

5

46.   

10635/20

21

5

47.   

25050/19

20

5

48.   

10541/19

20

5

49.   

25299/20

20

5

50.   

10258/19

19

5

51.   

25311/20

19

5

52.   

24679/18

19

5

53.   

10639/20

18

5

54.   

10652/20

17

5

55.   

24654/18

16

5

56.   

10169/18

15

5

57.   

10131/18

15

5

58.   

10644/20

15

5

59.   

10270/19

15

5

60.   

25313/20

15

5

61.   

10661/20

15

5

62.   

10252/19

14

5

63.   

10631/20

14

5

64.   

10125/18

14

5

65.   

10166/18

13

5

66.   

10649/20

13

5

67.   

10637/20

13

5

68.   

24666/18

12

5

69.   

10184/18

11

5

70.   

10120/18

11

5

71.   

10662/20

10

5

72.   

24595/18

9

5

73.   

10640/20

5

5

74.   

10685/20

4

5

75.   

10517/19

1

5

Предметен наставник