Friday, January 31, 2020

Резултати од испитот ФФА - 31.01.2020

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Физиологија со функционална анатомија. Би сакал да се заблагодарам на оние студенти кои беа пријавени, но заради недоволното учење, сепак не дојдоа и со тоа ми заштедија време. Резултатите не се многу задоволителни, но морам да констатирам дека се издови една група од 15-тина студенти кои се надежни и јас ги охрабрувам да не губат воља за учење, туку да вложат уште повеќе труд и напор и во следната сесија да го положат испитот. Ве известувам дека ова се конечни резултати и затоа вие што сте од 33 поени надолу не ме прашувајте дали можете да завршите некаква задача за да положите. Честитки до седумте студентки кои го положија испитот.

Реден број
Број на индекс
Бодови
тест
Оценка
1.       
10483/19
46
7
2.       
24971/19
44
7
3.       
10468/19
39
6
4.       
10207/18
39
6
5.       
10486/19
37
6
6.       
24988/19
37
6
7.       
10464/19
36
6
8.       
23783/15
33
5
9.       
10471/19
33
5
10.   
24619/18
33
5
11.   
24969/19
32
5
12.   
24963/19
32
5
13.   
24998/19
31
5
14.   
24967/19
30
5
15.   
23784/15
30
5
16.   
24632/18
29
5
17.   
25007/19
29
5
18.   
24966/19
28
5
19.   
10466/19
28
5
20.   
10173/18
28
5
21.   
24677/18
27
5
22.   
24664/18
25
5
23.   
10510/19
25
5
24.   
10489/19
25
5
25.   
23781/19
25
5
26.   
24980/19
24
5
27.   
10151/18
23
5
28.   
10481/19
23
5
29.   
10509/19
23
5
30.   
23764/15
22
5
31.   
24973/19
21
5
32.   
10473/19
20
5
33.   
24978/19
20
5
34.   
10472/19
19
5
35.   
10474/19
18
5
36.   
9474/16
18
5
37.   
23315/14
17
5
38.   
10503/19
16
5
39.   
10498/19
15
5
40.   
10484/19
15
5
41.   
24607/18
14
5
42.   
8206/12
13
5
43.   
10515/19
12
5
44.   
23763/15
12
5
45.   
23767/15
12
5
46.   
10490/19
10
5
47.   
9114/15
10
5
48.   
9132/15
9
5
49.   
10492/19
8
5
50.   
9124/15
8
5
51.   
23731/15
7
5
52.   
8524/14
6
5
53.   
7870/12
6
5
54.   
24527/17
5
5

Предметен наставник