Thursday, February 28, 2013

Пишување оцени

Почитувани студенти,
Утре 01.03.2013 ќе пишувам оцени во периодот од 07.45 до 08.30 и од 14.00 до 15.15 часот.
Предметен наставник

Saturday, February 23, 2013

Четврто предавање – ХГ – февруари-2013

Почитувани студенти,
Во понеделник на 25.02.2013 е четврото по ред предавање по предметот Хумана генетика. Ќе биде предавано за нуклеински киселини, генетски код, транскрипција на ДНК. Во продолжение погледнете ги позначајните видео клипови од оваа област.
Предметен наставник

Friday, February 22, 2013

Каде се и што прават денеска?

Драги мои,
Го споделувам моето кусо интервју за Македонско радио- радио2 под наслов Каде се и што прават денеска. Имено денес ме чека напорна агенда :)
Имајте убав ден

Wednesday, February 20, 2013

Dream Trance Vol.6 (Best of Vocal Trance 2013)

Драги пријателки и пријатели,
Да го тестирам новиот блог со музика и тоа со транс. Уживајте 70-тина минути со одличен ритам.

DJ Vac

Резултати од испитите одржани на 20.02.2013

Почитувани студенти,
Ќе се обидам овде збирно да ви ги прикажам резултатите од денешните испити.
Резултати од Генетика и Физиологија за студенти од Институт за психологија
Резултати од испитот МОИ 2
Резултати од испитот ФФА - Пупунчевска Фросина 16 поени
Резултати од испитот Хумана генетика 
Честитки до сите положени. Утре пишувам оцени од 08:15 до 10:00 часот.
Предметен наставник 

Резултати од испитот ХГ

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Хумана гентика. Честитки до положените. Терминот за пишување оцени ќе биде дополнително одреден, вер молам само следете ги моите социјални профили.
Предметен наставник