Saturday, February 23, 2013

Четврто предавање – ХГ – февруари-2013

Почитувани студенти,
Во понеделник на 25.02.2013 е четврото по ред предавање по предметот Хумана генетика. Ќе биде предавано за нуклеински киселини, генетски код, транскрипција на ДНК. Во продолжение погледнете ги позначајните видео клипови од оваа област.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment