Tuesday, June 27, 2017

15 ЕКТС поени - 29.06.2017

Почитувани студенти,
Сите вие кои сакате да ги завршите обврските пред летните одмори ве поканувам во четврток на 29 јуни во периодот од 09:30 до 11:45 часот. Следен ваков термин ќе има дури во втората половина на август. Овој термин може да го искористите и за друг вид на консултации.
Предметен наставник

Thursday, June 15, 2017

Резултати од испитот МОИ - 15.06.2017

Почитувани студенти,
На барање на студентите од прва година поради немилиот настан од минатата седмица и поради поклопување на испитите ХГ и МОИ на вчерашниот датум, денес им беше овозможено да го полагаат испитот Медицински основи на инвалидноста. За жал ниту една од четирите студентки не го положи испитот. Еве ги резултатите во прилог:

Реден број
Број на индекс
Тест бодови
Оценка
            1.                   
9466/16
31
5
            2.                   
9480/16
28.5
5
            3.                   
9519/16
7
5
            4.                   
9555/16
4
5

Предметен наставник

Wednesday, June 14, 2017

Пишување оцени - 15.06.2017

Почитувани студенти,
Сите вие кои ги положивте моите испити ве поканувам утре 15.06.2017 година во периодот од 10:00 до 12:00 часот да земете оцени. Напоменувам дека друг ваков термин нема да имам во јунската сесија и затоа неопходно е утре да си ја завршите таа обврска.
Предметен наставник

Резултати од испитот ХГ - 14.06.2017

Почитувани студенти,
Еве ги резултатите и од вториот испит од утрово по Хумана генетика. Само седум студентки, како и вчера го положија испитот. Честики до нив! На другите им посакувам долго и топло лето проследено со многу учење.


Реден број
Број на индекс
Бодови
Оценка
1.       
9119/15
43
6
2.       
23786
42.5
6
3.       
7108/11
40.5
6
4.       
23782/15
36
6
5.       
23770/15
36
6
6.       
9479/16
36
6
7.       
9466/16
36
6
8.       
24104/16
33.5
5
9.       
9122/15
33
5
10.   
9480/16
32
5
11.   
9487/16
30
5
12.   
24062/16
25
5
13.   
23773/15
22.5
5
14.   
9495/16
21.5
5
15.   
23087/13
19.5
5
16.   
22830/12
19.5
5
17.   
24198/16
19
5
18.   
22188/11
17.5
5
19.   
7905/12
15.5
5
20.   
8526/14
15
5
21.   
23144/13
14.5
5
22.   
9555/16
13
5
23.   
23767/15
13
5
24.   
24060/16
12.5
5
25.   
7911/12
12
5
26.   
8425/13
12
5
27.   
8200/12
11
5
28.   
7888/12
10
5
29.   
23781/15
10
5
30.   
9500/16
9
5
31.   
9474/16
8.5
5
32.   
9519/16
7.5
5
33.   
7869/12
6.5
5
34.   
23152/13
6.5
5
35.   
7875/12
6
5
36.   
8206/12
6
5
37.   
7900/12
3
5
38.   
23182/13
1
5
39.   
7095/11
0
5


Предметен наставник