Tuesday, June 6, 2017

Резултати од испитот МОИ - 06.06.2017

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од испитот Медицински основи на инвалидноста што се полагаше утрово. Честитки за положената студентка.На студентката што не донесе навреме пријава не и прегледан тестот и нема право да полага во втората декада. Во иднина сите студенти се должни да достават пријава пред полагање на испитот. Не може да се полага испит само за да се види тестот, а притоа да не се купи пријава за полагање и истата да се завери.
Предметен наставникРеден број
Број на индекс
Тест бодови
Оценка
                  1.
9134/15
37.5
6
                    2.
8542/14
31
5
                    3.
23144/13
0
5

No comments:

Post a Comment