Wednesday, June 14, 2017

Резултати од испитот МОИ - 14.06.2017

Почитувани студенти,
Ви ги споделувам резултатите од утринскиот испит по Медицински основи на инвалидноста. За жал резултатите се очајни, бидејќи ниту една студентка не го положи испитот. Искрено, жалам поради тоа.


Реден број
Број на индекс
Бодови
Оценка
1.       
24077/16
31.5
5
2.       
9575/16
31
5
3.       
24048/16
26
5
4.       
9475/16
24.5
5
5.       
24052/16
22.5
5
6.       
23761/15
21
5
7.       
24072/16
16.5
5
8.       
24059/16
11
5
9.       
9566/16
7.5
5
10.   
9113/15
5
5
11.   
23145/13
3.5
5
12.   
23137/13
3.5
5
13.   
23164/13
3
5
14.   
9489/16
1
5Предметен наставник

No comments:

Post a Comment