Thursday, June 15, 2017

Резултати од испитот МОИ - 15.06.2017

Почитувани студенти,
На барање на студентите од прва година поради немилиот настан од минатата седмица и поради поклопување на испитите ХГ и МОИ на вчерашниот датум, денес им беше овозможено да го полагаат испитот Медицински основи на инвалидноста. За жал ниту една од четирите студентки не го положи испитот. Еве ги резултатите во прилог:

Реден број
Број на индекс
Тест бодови
Оценка
            1.                   
9466/16
31
5
            2.                   
9480/16
28.5
5
            3.                   
9519/16
7
5
            4.                   
9555/16
4
5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment