Sunday, January 31, 2021

Резултати од испитот ФФА - 29.01.2021

Почитувани студенти,

Ви ги приложувам резултатите од испитот Физиологија со функционална анатомија што се полагаше во петокот наутро. Сепак за прегледување имаше 169 тестови заедно со тие од ХГФ. Доколку и утре на ХГ и МОИ пак се пријавувате и тие што освојувате по 2, 5, 9 поени, не очекувајте резултати во истиот ден. Исто така сакам да ви укажам дека повеќе од јасно ми е дека ви помагаат роднини доктори, колеги и колешки кои ги положиле испитите. Овде сакам да укажам дека се` што ќе ми биде сомнително ќе ве препрашам устно па да видиме колку навистина сте подготвени. Па така во овој испит има 4 условно пуштени студенти и една студентка која освои 47 поени, но сите тие ќе треба да го потврдат знаењето на устен испит во вторник 02.02.2021 година на Мајкрософт Тимс во 11:00 часот. Ако некој од овие пет студенти не е подготвен за устно одговарање, слободно нека дојде во јунската сесија, а не да ми го губи времето залудно.

Реден број

Број на индекс

Бодови

тест

Оценка

1.     

9446/16

47

Устно

2.     

10090/17

33

Условно

3.     

25364/20

33

Условно

4.     

25389/20

33

Условно

5.     

24072/16

33

Условно

6.     

25355/20

29

5

7.     

10477/19

27

5

8.     

10028/17

26

5

9.     

10717/20

25

5

10.  

10156/18

25

5

11.  

10409/18

25

5

12.  

25336/20

24

5

13.  

10727/20

24

5

14.  

10503/19

23

5

15.  

25007/19

23

5

16.  

10196/18

22

5

17.  

24995/19

22

5

18.  

25338/20

21

5

19.  

25348/20

21

5

20.  

10490/19

20

5

21.  

10078/20

20

5

22.  

10504/19

20

5

23.  

24677/18

20

5

24.  

10472/19

19

5

25.  

24992/19

19

5

26.  

25353/20

19

5

27.  

10713/20

18

5

28.  

24651/18

18

5

29.  

9492/16

17

5

30.  

25379/20

17

5

31.  

10024/17

17

5

32.  

10515/19

16

5

33.  

10029/17

16

5

34.  

10737/20

15

5

35.  

25342/20

15

5

36.  

10705/20

15

5

37.  

25375/20

15

5

38.  

25376/20

14

5

39.  

10474/19

14

5

40.  

9453/13

13

5

41.  

23564/14

13

5

42.  

24198/16

13

5

43.  

24657/18

12

5

44.  

24994/19

12

5

45.  

24665/18

12

5

46.  

9501/16

11

5

47.  

25345/20

11

5

48.  

24649/18

11

5

49.  

10473/19

10

5

50.  

23731/15

10

5

51.  

9088/15

10

5

52.  

10173/18

10

5

53.  

10113/17

10

5

54.  

10732/20

9

5

55.  

9557/16

8

5

56.  

25466/20

8

5

57.  

25343/20

8

5

58.  

25384/20

8

5

59.  

10038/17

7

5

60.  

10706/20

7

5

61.  

24980/19

6

5

62.  

25055/19

6

5

63.  

10009/17

6

5

64.  

25359/20

6

5

65.  

10722/20

6

5

66.  

10710/20

5

5

67.  

9481/16

3

5

68.  

10734/20

2

5


Предметен наставник