Tuesday, June 29, 2021

Термини за испити за прв циклус студии во август-септември 2021

Почитувани студенти, 

Во прилог ви ги праќам термините за полагање на моите испити во августовско-септемвриската сесија 2021 година за студентите од прв циклус. Како што стојат работите со пандемијата Ковид-19, најверојатно е дека испитите ќе се полагаат со физичко присуство. Но, јас како предметен наставник го задржувам правото да го променам начинот и терминот заради присуство на виша сила или други фактори. На пример, ако влезе делта сојот од вирусот и почне да се шири како во Велика Британија, Русија, Индија и други земји, тогаш сигурно ќе се полага електронски. Вие сте должни да го следите овој блог заради евентуални промени и за да добиете напомени за платформата на која ќе се изврши полагањето.

Прва декада
23.08.2021  ХГ во 08:00 часот - амфитеатар 3
23.08.2021  МОИ во 09:00 часот - амфитеатар 3

24.08.2021 ХГФ во 08:00 часот - амфитеатар 3
24.08.2021 ФФА во 09:00 часот - амфитеатар 3

Втора декада
13.09.2021 ХГФ во 08:00 часот - амфитеатар 3
13.09.2021 ФФА во 09:00 часот - амфитеатар 3
13.09.2021  ХГ во 10:00 часот - амфитеатар 3
13.09.2021 МОИ во 11:00 часот - амфитеатар 3

Предметен наставник 

Wednesday, June 23, 2021

Пишување оцени - 24.06.2021

Почитувани студенти,

Сите вие кои се` уште немате земено оцена, ве поканувам утре 24.06.2021 да ги оставите индексите во библиотеката на ИСЕР во 13:30 часот. За најмногу еден час ќе ги добиете назад во библиотеката. Имајте предвид дека утре е последниот официјален термин за земање оцена за оваа сесија. Кој нема да земе оцена утре, од петок може да го остави индексот и да чека со денови да му биде запишана оцената. Од идната седмица не знам точно кои денови ќе бидам на ФЗФ.

Ви благодарам на разбирањето!

Предметен наставник

Monday, June 21, 2021

Пишување оцени - 22.06.2021

Почитувани студенти,

Сите вие кои ги положивте испитите во јунската сесија, ве поканувам утре 22.06.2021 да ги оставите индексите во библиотеката на ИСЕР во 10:30 часот. За половина час до еден час ќе ги добиете назад во библиотеката. Имајте предвид дека сесијата завршува и можеби да има само уште еден ваков термин.

Ви благодарам на разбирањето!

Предметен наставник

Friday, June 18, 2021

Усни испити - 19.06.2021

Почитувани студенти,

Сите вие што сте условно положени по сите мои предмети, или на кои ви е кажано дека треба да полагате усно, ве поканувам утре 19.06.2021 во 10:00 часот на Мајкрософт Тимс во тимот Испити. За да полагате усно треба да имате добра конекција на интернет, исправни камера, микрофон и слушалки. Побарајте пристап, за да веднаш ве прифатам во тимот, Утре може да биде доцна. Искрено се надевам дека некои здравствени проблеми нема да ме спречат да морам да го одложувам терминот.

Предметен наставник

Thursday, June 17, 2021

Резултати од испитот ХГФ - 16.06.2021

Почитувани студенти од Институтот за психологија,

Во прилог се резултатите од вчерашниот испит по Хумана генетика и физиологија. Заради зголемен обем на работа и не така добра здравствена состојба за прв пат не ги објавив резултатите во денот кога се полагаше испитот. Сепак 104 тестови по два предмети не се малку. Мислам дека и денес не е доцна во споредба со други колешки и колеги кои ви даваат резултати и по десетина денови од полагање на испитот. Пет студенти сепак ќе мораат да го полагаат усно испитот и тоа најверојатно во сабота на 19.06.2021 година. За тоа ќе има дополнителен пост утре.


Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.      

10247/19

49

Дополнително

2.      

10241/19

49

Дополнително

3.      

10226/19

48

Дополнително

4.      

10666/20

43

Дополнително

5.      

10259/19

41

Дополнително

6.      

25318/20

40

Дополнително

7.      

24663/18

39

Дополнително

8.      

10659/20

38

Дополнително

9.      

24667/18

38

Дополнително

10.   

10123/18

36

Дополнително

11.   

10130/18

36

Дополнително

12.   

24609/18

36

Дополнително

13.   

10529/19

33

Условно

14.   

10229/19

33

Условно

15.   

10160/18

33

Условно

16.   

10674/20

33

Условно

17.   

10186/18

33

Условно

18.   

10658/20

31

5

19.   

10632/20

30

5

20.   

24661/18

29

5

21.   

10176/18

29

5

22.   

25315/20

29

5

23.   

10124/18

29

5

24.   

25321/20

29

5

25.   

25308/20

28

5

26.   

25307/20

28

5

27.   

10645/20

27

5

28.   

10248/19

25

5

29.   

10657/20

25

5

30.   

10687/20

25

5

31.   

10664/20

25

5

32.   

10238/19

25

5

33.   

25305/20

25

5

34.   

10268/19

25

5

35.   

10679/20

24

5

36.   

10634/20

24

5

37.   

24613/18

23

5

38.   

10647/20

23

5

39.   

24630/18

22

5

40.   

25302/20

22

5

41.   

10665/20

22

5

42.   

10683/20

22

5

43.   

25043/19

22

5

44.   

10133/18

21

5

45.   

10201/18

21

5

46.   

10635/20

21

5

47.   

25050/19

20

5

48.   

10541/19

20

5

49.   

25299/20

20

5

50.   

10258/19

19

5

51.   

25311/20

19

5

52.   

24679/18

19

5

53.   

10639/20

18

5

54.   

10652/20

17

5

55.   

24654/18

16

5

56.   

10169/18

15

5

57.   

10131/18

15

5

58.   

10644/20

15

5

59.   

10270/19

15

5

60.   

25313/20

15

5

61.   

10661/20

15

5

62.   

10252/19

14

5

63.   

10631/20

14

5

64.   

10125/18

14

5

65.   

10166/18

13

5

66.   

10649/20

13

5

67.   

10637/20

13

5

68.   

24666/18

12

5

69.   

10184/18

11

5

70.   

10120/18

11

5

71.   

10662/20

10

5

72.   

24595/18

9

5

73.   

10640/20

5

5

74.   

10685/20

4

5

75.   

10517/19

1

5

Предметен наставник