Sunday, August 29, 2021

Промена на термините за испити од прв циклус - втора декада септември 2021

Почитувани студенти од ИСЕР,

Како што ве информирав претходно заради зголемен број на лица инфицирани со корона вирусот, испитите не е можно да се спроведат со физичко присуство и тоа во еден ден. Затоа сум приморан да ги поместам за 9 и 10-ти септември. Еве го распоредот:

Втора декада

09.09.2021  ХГ во 08:00 часот - Мајкрософт Тимс
09.09.2021 МОИ во 09:00 часот - Мајкрософт Тимс
10.09.2021 ФФА во 08:00 часот - Мајкрософт Тимс
13.09.2021 ХГФ во 08:00 часот - Мајкрософт Тимс

Пожелно е да се биде најмалку 10 минути порано на платформата на предметот кој го полагате. Многу важна напомена е дека никој нема право да креира посебен состанок, туку само приклучување на оној состанок што сум го креирал јас. Доколку некој се` уште не однел пријава за полагање веднаш да го стори тоа кај соодветната координаторка.

Предметен наставник

Wednesday, August 25, 2021

Пишување оцени - 26.08.2021

Почитувани студенти,

Ве поканувам сите вас кои положивте во првата декада да оставите утре (26.08.2021) индекс кај координаторката на ИСЕР во 10:30 часот. За најмалку 1 час или повеќе зависно под моите активности ќе можете да го подигнете со оцена.

Предметен наставник

Tuesday, August 24, 2021

Напомени за положените студенти

Почитувани студенти,
Сите вие што ги положивте четирите испити во овие два дена да знаете дека знам за некои од вас дека со суфлери го положиле испитот. Немој да мислите дека сум „вчерашен“ и не забележувам ништо. Многу добро се забележува кој положил со системот "copy-paste". Да знаете дека имам право да ве повикам на дополнителен устен испит каде што ќе треба да ја потврдите оцената. Но, овој пат нема да го сторам тоа (од повеќе причини), што не значи дека нема да го направам во наредната декада или во некоја наредна сесија. Нека им е честито на суфлерите!

Предметен наставник

Резултати ФФА - 24.08.2021

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Физиологија со функционална анатомија. Три студентки го положија испитот. Пишување оцени во четврток или петок. Следете го блогот.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.      

25355/20

48

Дополнително

2.      

10090/17

41

Дополнително

3.      

10713/20

37

Дополнително

4.      

10717/20

22

5

5.      

25376/20

21

5

6.      

25345/20

18

5

7.      

24538/17

17

5

8.      

24515/17

14

5

9.      

24198/16

12

5

10.   

10728/20

4

5

Предметен наставник

Резултати испити ХГФ - 24.08.2021

Почитувани студенти,

Во прилог ви ги праќам резултатите од утринскиот испит по Хумана генетика и физиологија. Само двајца студенти го положија испитот. Честитки до нив. Оцени пишување најверојатно четврток или петок. Следете го блогов.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.      

25299/20

39

Дополнително

2.      

24614/18

36

Дополнително

3.      

25302/20

30

5

4.      

25305/20

27

5

5.      

24613/18

25

5

6.      

10632/20

24

5

7.      

10528/19

21

5

8.      

10664/20

20

5

9.      

10126/18

17

5

10.   

10248/19

17

5

11.   

10252/19

7

5

12.   

24630/18

7

5

13.   

24681/18

6

5

14.   

10630/20

5

5

Предметен наставник

Monday, August 23, 2021

Резултати од испитот МОИ- 23.08.2021

Почитувани студенти,

Во прилог се утринските резултати од испитот Медицински основи на инвалидноста. Честитки до двете студентки кои го положија испитот. Оцените ќе бидат дополнително формирани.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.      

24198/16

45

Дополнително

2.      

7022/10

36

Дополнително

3.      

24538/17

26

5

4.      

24509/17

19

5

5.      

23577/14

17

5

6.      

9470/16

15

5

7.      

9455/16

13

5

8.      

10024/17

11

5

9.      

9447/16

7

5

10.   

23731/15

6

5

11.   

24535/17

5

5

Предметен наставник