Sunday, September 27, 2020

Пишување оцени - 28.09.2020

Почитувани студенти,

Сите вие што немате земено оцена во септемвриската сесија (редовна или продолжена) ве поканувам утре, понеделник 28.09.2020 во периодот од 10:30 до 10:45 часот да ги оставите индексите во мојот фах во библиотеката на ИСЕР. За мошне брзо време ќе си ги добиете назад со пополнета оцена. Ве молам почитувајте ги термините, бидејќи не сум сигурен кога повторно би пишувал вака организирано оцени. За сите што нема да земат утре, ќе треба да го остават индексот во мојот фах и да чекаат неколку денови повторно да го земат назад.

Ви благодарам на разбирањето.

Предметен наставник

Saturday, September 26, 2020

Резултати од испитот ФФА - 26.09.2020

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од пладневниот испит по Физиологија со функционална анатомија. Десет студенти го положија испитот и дури 7 од нив беа во таа надежна зона од 25 до 35 поени. Вие сте седнале и добро сте учеле од сопствените грешки. :) Веќе надминувам 12 часа на ФЗФ, не се жалам, но не е едноставно да се прегледаат 73 тестови по 4 предмети во едно попладне. Овде, би сакал да се заблагодарам на студентката А.Ш. која за неколку дена ќе биде трета година на ИСЕР за несебичната помош околу сместување на студентите и потполнување на административниот дел од пријавата. Честитки до сите десет положени студенти и наскоро ќе ве израдувам со напишана оцена во индекс. :)

Реден број

Број на индекс

Бодови

тест

Оценка

1.       

10509/19

53

7

2.       

10189/18

50

7

3.       

10481/19

50

7

4.       

24991/19

49.5

7

5.       

10151/18

48

7

6.       

10110/17

46

7

7.       

23781/15

46

7

8.       

24632/18

42.5

6

9.       

24664/18

39

7

10.   

8590/14

37

6

11.   

10156/18

32

5

12.   

24980/19

31

5

13.   

24051/16

28.5

5

14.   

10196/18

23

5

15.   

8206/12

22

5

16.   

24665/18

18

5

17.   

24631/18

16

5

18.   

10158/18

13

5

19.   

10409/18

11

5

Предметен наставник

Резултати од испитот ХГ - 26.09.2020

 Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од претпладневниот испит по Хумана генетика. Четири студентки го положија испитот и јас искрено им честитам. Резултатите се конечни и не се можни никакви промени. Пишување оцени најверојатно во понеделник.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.       

24988/19

45.5

7

2.       

25000/19

42

7

3.       

24624/18

37.5

6

4.       

24081/16

36.5

6

5.       

10510/19

32.5

5

6.       

10464/19

31.5

5

7.       

10501/19

31

5

8.       

24998/19

30

5

9.       

24093/16

28.5

5

10.   

24971/19

28

5

11.   

24966/19

25.5

5

12.   

10482/19

23.5

5

13.   

9444/16

21

5

14.   

24981/19

19

5

15.   

24930/18

18.5

5

16.   

8526/14

15.5

5

17.   

10484/19

13

5
Предметен наставник