Wednesday, August 31, 2016

Пишување оцени - 01.09.2016

Почитувани студенти,
Ве поканувам сите вас кои положивте испити во августовската сесија да земете оцена и тоа утре 1 септември во периодот од 09:30 до 12:30 часот. Ве молам да ги испочитувате термините, бидејќи следен ваков термин нема да има. Ви благодарам за разбирањето.
Предметен наставник

Резултати од испитот ХГ - 31.08.2016

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Хумана генетика. Шест студентки го положија испитот и честитки до нив.


Реден број
Број на индекс
Бодови
Оценка
1.       
9089/15
52
7
2.       
23733/15
46
7
3.       
23732/15
45.5
7
4.       
9095/15
38.5
6
5.       
7102/11
37.5
6
6.       
8940/15
36
6
7.       
8370/14
31.5
5
8.       
23164/13
30
5
9.       
9132/15
27.5
5
10.   
5730/08
25
5
11.   
23770/15
22
5
12.   
8218/12
22
5
13.   
22188/11
17.5
5
14.   
23100/13
17
5
15.   
8992/15
17
5
16.   
23781/15
15
5
17.   
7901/12
15
5
18.   
22830/12
13.5
5
19.   
23144/13
9.5
5
20.   
23182/13
9
5
21.   
22776/12
7.5
5
22.   
23767/15
7
5
23.   
7909/12
7
5
24.   
7885/12
7
5
25.   
7869/12
6.5
5
26.   
22232/11
6.5
5
27.   
7911/12
5.5
5
28.   
7880/12
3
5


Предметен наставник

Резултати од испитот МОИ - 31.08.2016

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Медицински основи на инвалидноста. За жал ниту еден студент не го положи испитот.


Реден број
Број на индекс
Тест бодови
Оценка
1.                
23090/13
31
5
2.                
23090/13
26
5
  3.                  
8539/14
25
5
4.                
8389/13
19
5
5.                
8522/14
18
5
6.                
23325/14
17.5
5
7.                
23281/14
15.5
5
8.                
9068/15
15
5
9.                
23754/15
11
5
10.         
23145/13
6.5
5
11.            
23747/15
1
5


Предметен наставник