Wednesday, August 17, 2016

15 ЕКТС поени - 18.08.2016

Почитувани студенти,
Утре на 18.08.2016 ќе има одговарање за 15 ЕКТС поени во периодот од 11:00 до 14:00 часот. Ова е последен таков термин за оваа сесија. Кој не го искористи нека не ми праќа е-пошта бидејќи нема да имам време и можност да давам дополнителни термини. Сесијата започнува на 22.08.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment