Wednesday, August 31, 2016

Резултати од испитот МОИ - 31.08.2016

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Медицински основи на инвалидноста. За жал ниту еден студент не го положи испитот.


Реден број
Број на индекс
Тест бодови
Оценка
1.                
23090/13
31
5
2.                
23090/13
26
5
  3.                  
8539/14
25
5
4.                
8389/13
19
5
5.                
8522/14
18
5
6.                
23325/14
17.5
5
7.                
23281/14
15.5
5
8.                
9068/15
15
5
9.                
23754/15
11
5
10.         
23145/13
6.5
5
11.            
23747/15
1
5


Предметен наставник

No comments:

Post a Comment