Monday, August 22, 2016

Резултати од испитот Генетика - 22.08.2016

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испи по Генетика. Сите три студенти го положија испитот. Честитки до нив.
  1. 9093/15   36 поени
  2. 23777/15 36 поени
  3. 9094/15   36 поени
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment