Wednesday, August 31, 2016

Пишување оцени - 01.09.2016

Почитувани студенти,
Ве поканувам сите вас кои положивте испити во августовската сесија да земете оцена и тоа утре 1 септември во периодот од 09:30 до 12:30 часот. Ве молам да ги испочитувате термините, бидејќи следен ваков термин нема да има. Ви благодарам за разбирањето.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment