Tuesday, June 27, 2017

15 ЕКТС поени - 29.06.2017

Почитувани студенти,
Сите вие кои сакате да ги завршите обврските пред летните одмори ве поканувам во четврток на 29 јуни во периодот од 09:30 до 11:45 часот. Следен ваков термин ќе има дури во втората половина на август. Овој термин може да го искористите и за друг вид на консултации.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment