Wednesday, June 14, 2017

Пишување оцени - 15.06.2017

Почитувани студенти,
Сите вие кои ги положивте моите испити ве поканувам утре 15.06.2017 година во периодот од 10:00 до 12:00 часот да земете оцени. Напоменувам дека друг ваков термин нема да имам во јунската сесија и затоа неопходно е утре да си ја завршите таа обврска.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment