Monday, June 5, 2017

Резултати од испитот ФФА - 05.06.2017

Почитувани студенти,
Ви ги проследувам резултатите од утринскиот испит по Физиологија со функционална анатомија. За жал само една студентка го положи испитот. Нека и е честито. За другите повеќе учење летово.


Реден број
Број на индекс
Бодови
тест
Оценка
1.       
8526/14
36
6
2.       
8529/14
30
5
3.       
23782/15
26.5
5
4.       
9112/15
26.5
5
5.       
23781/15
20.5
5
6.       
7911/12
16
5
7.       
8538/14
14.5
5
8.       
23767/15
14
5
9.       
9606/16
11
5
10.   
7875/12
7.5
5
11.   
8206/12
6
5


Предметен наставник

No comments:

Post a Comment