Sunday, June 4, 2017

Прва декада испити - јунска сесија 2017

Почитувани студенти,
Утре кај мене започнува првата декада од јунската сесија за оваа академска година. Потребно е 10-15 минути пред самиот испит да бидете пред нашата библиотека. Со себе да носите пријави задолжително заверени и со прикачени уплатници или јасно напишан код од уплата преку мобилен телефон. За потсетување термините:

05.06.2017 Генетика, Физиологија, ФФА во 08:00 часот
06.06.2017 ХГ и МОИ во 08:00 часот

Среќно,
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment