Wednesday, February 20, 2013

Резултати од испитите одржани на 20.02.2013

Почитувани студенти,
Ќе се обидам овде збирно да ви ги прикажам резултатите од денешните испити.
Резултати од Генетика и Физиологија за студенти од Институт за психологија
Резултати од испитот МОИ 2
Резултати од испитот ФФА - Пупунчевска Фросина 16 поени
Резултати од испитот Хумана генетика 
Честитки до сите положени. Утре пишувам оцени од 08:15 до 10:00 часот.
Предметен наставник