Wednesday, February 20, 2013

Резултати од испитот ХГ

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Хумана гентика. Честитки до положените. Терминот за пишување оцени ќе биде дополнително одреден, вер молам само следете ги моите социјални профили.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment