Friday, February 22, 2013

Каде се и што прават денеска?

Драги мои,
Го споделувам моето кусо интервју за Македонско радио- радио2 под наслов Каде се и што прават денеска. Имено денес ме чека напорна агенда :)
Имајте убав ден

No comments:

Post a Comment