Wednesday, February 20, 2013

Dream Trance Vol.6 (Best of Vocal Trance 2013)

Драги пријателки и пријатели,
Да го тестирам новиот блог со музика и тоа со транс. Уживајте 70-тина минути со одличен ритам.

DJ Vac

No comments:

Post a Comment