Wednesday, March 30, 2022

Резултати прв колоквиум МОИ - 30.03.2022

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот колоквиум по Медицински основи на инвалидноста. Колоквиумот го полагаа само две студентки и за жал не го поминаа.

Број на индекс

Бодови

9463/16

15

9481/16

12

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment