Saturday, March 4, 2023

Четврто предавање ХГ - видеа

Почитувани студенти,

Ова се видеа кои го следат четвртото предавање во вторник. За вежби убаво да се научи Барово тело.

Предметен наставник

 
No comments:

Post a Comment