Monday, February 27, 2023

Список на семинарски теми по Хумана генетика - 2023

Почитувани студенти,

Пред малку го добив списокот на заитересирани студенти за изработка на семинарски трудови по предметот Хумана генетика. Веднаш ви ги доставувам темите за да може да имате 2 месеци за изработка на истите. Морам да признаам дека владее огромен интерес меѓу вас. Одамна не сум имал толку пријавени кандидати. Рокот за прикачување на Мајкрософт Тимс во посебен фолдер е 30 април 2023 година во 23:59 часот. Среќна подготовка на семинарските трудови! Списокот можете подобро да го земете од овој ЛИНК.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment