Tuesday, February 14, 2023

Хумана генетика на Мајкрософт Тимс

Почитувани студенти од ИСЕР,

Повелете ЛИНК на Мајкрософт Тимс. Мора да побарате прием. Таму ќе можете да ги најдете сите потребни работи за студирање на предметот.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment