Tuesday, February 14, 2023

Потписи - 15.02.2023

Почитувани студенти,

Утре од 8:00 до 11:00 може да ги оставите индексите за потписи во библиотеката на ИСЕР. Од 11:00 до 13:00 ќе ги потпишувам и ќе ги вратам во истата кутија. Ова е последниот официјален термин за потписи. Не очекувајте вакви термини повеќе, едноставно оставете ги индексите во библиотеката и чекајте да ги потпишам во некој нареден термин. Инаку, не ми е познато што толку чекавте досега, кога семестарот заврши некаде 13.01.2023 година.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment