Wednesday, February 22, 2023

Трето предавање ХГ - 23.02.2023

Почитувани студенти,

Сега разбрав дека колешката проф. Јачова ми го отстапува времето за утре. Па така ве повикувам на предавања и вежби утре 23.02.2023 со почеток во 8:00 часот. Предавањата и вежбите се предвремено обработување на часовите што ќе ги губите на 14 март, заради мое службено отсуство.

Се гледаме утре по истиот распоред од вчера, но со нови содржини. :)

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment