Tuesday, February 7, 2023

Резултати од испитот МОИ - 07.02.2023

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Медицински основи на инвалидноста.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.       

9463/16

20

5

2.       

9495

15

5

3.       

9622/16

13

5

4.       

10027/17

12

5

5.       

10710/20

11

5

6.       

9506/16

2

5Предметен наставник

No comments:

Post a Comment