Friday, February 3, 2023

Нови правила за предавања и вежби

Почитувани студенти,

Сакам да ги известам сите студенти кои ги полагале моите испити комисиски и НЕ ги положиле, истите ќе треба ЗАДОЛЖИТЕЛНО да доаѓаат на предавања и вежби и за нив ќе важат истите правила како и за актуелната генерација која ги слуша моите предмети. Ова важи за сите мои предмети. Актуелен сега ќе биде предметот Хумана генетика, чии предавања почнуваат на 14.02.2023 година, за кои детално ќе бидете известени во друг блог пост во наредните денови.

Ви благодарам на разбирањето.

Предметен наставник


No comments:

Post a Comment