Tuesday, February 7, 2023

Резултати од испитот ХГ - 07.02.2023

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Хумана генетика. Со тоа јануарско-февруарската сесија заврши. Сите резултати се конечни и џабе не ми праќајте ургенции. Следете го блогот за пишување оцени. 

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.       

25612/21

41.5

7

2.       

24625/18

36

6

3.       

24971/19

36

6

4.       

25336/20

29

5

5.       

10196/18

22.5

5

6.       

10510/19

20.5

5

7.       

24657/18

19.5

5

8.       

24538/17

16

5

9.       

24513/17

14.5

5

10.   

24650/18

13.5

5

11.   

10966/19

13.5

5

12.   

23731/15

12

5

13.   

25348/20

11.5

5

14.   

9622/16

11

5

15.   

24515/17

10.5

5

16.   

10028/17

8

5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment