Thursday, February 16, 2023

Второ предавање ХГ - видеа

Почитувани студенти,

Ви приложувам видеа што се однесуваат на второто предавање што ќе се одржи во вторник на 21.02.2023 година. Учете и само учете!
Предметен наставник


No comments:

Post a Comment