Monday, February 20, 2023

Потписи - 20.02.2023

Почитувани студенти,

Денес, од 10:30 до 11:30 може да ги оставите индексите за потписи во библиотеката на ИСЕР. Од 11:30 до 12:00 ќе ги потпишувам и ќе ги вратам во истата кутија. Доколку не го искористите овој термин, едноставно оставете ги индексите во библиотеката и чекајте да ги потпишам во некој нареден термин четврток или петок оваа седмица. 

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment