Sunday, August 13, 2017

15 ЕКТС поени - 18.08.2017

Почитувани студенти,
Летниот одмор завршува. Редно е да се посветите на испитите и на августовската сесија. Сите вие кои ги немате завршено обврските со освоени 15 ЕКТС поени и сите останати за било какви консултации, ве поканувам на 18 август во мојот кабинет во периодот од 09:00 до 13 часот да си ги завршите овие обврски. Напоменувам дека ова е единствен термин за оваа намена во месец август. Потоа започнува сесијата и нема да имам време за 15 ЕКТС поени. Имавте такви 5 термини во месец јуни и кој завршил во ред, кој не ќе си ги чека следните термини од септември до декември. Без освоени 15 ЕКТС поени по било кој од моите предмети не можете да полагате испит.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment