Friday, August 31, 2018

Резултати од испитот МОИ - 31.08.2018

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Медицински основи на инвалидноста. Честитки до положените.

Реден број
Број на индекс
Бодови
Оценка
1.       
9605/16
36.5
6
2.       
23257/14
36
6
3.       
8573/14
33
условно
4.       
10029/17
16.5
5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment