Thursday, October 1, 2020

Среќен почеток на академската година

Почитувани студенти,

Ви посакувам успешен почеток на најчудната, најтешката и најнезивесната академска година прво на бруцошите, па потоа и на другите генерации и секако и на апсолвентите. Се наоѓаме во многу тешко време каде што студентите ќе треба да ме зашознаваат мене и јас нив преку екранот на нивните компјутери, таблети, мобилни и слично. Вака чудно и да не речам огорчено не сум се чувстувал никогаш на 1 октомври. Вие бруцошите ќе треба да вложите големи напори во усвојувањето на материјалот заради тоа што настава со физичко присуство и настава преку онлајн платформи не е исто. Јас ќе се обидам да ви го трасирам патот и несебично да го вложувам својот труд во објаснувањето на поимите од предметите кои ги предавам на двата инситута. Во тоа да немате сомнеж. Вам ви останува будно да ги следите предавањата, вежбите тие што треба да ги имате и редовно да учите. За време на електронската настава доколку само се вклучите на почетотокот за да бидете регистрирани дека сте присутни, да знаете дека не сте ме измамиле мене, туку себе. Моите предмети тешко се учат самостојно без слушање на предавања и вежби и затоа уште на почетокот ви укажувам дека треба да бидете присутни и со широко отворени очи и уши будно да ги следите истите. Немам сомнеж дека по корона вирусот ќе го запомните почетокот на оваа академска година, но ако треба по нешто убаво да го запомните, тоа е сончевиот прекрасен ден. Сонцето како симбол на животот и на прогресот воопшто. Нека ви честит почетокот на академската година!

Предметен наставник

1 comment:

  1. My ex-husband and I had always managed to stay friendly after our divorce in February 2017. But I always wanted to get back together with him, All it took was a visit to this spell casters website last December, because my dream was to start a new year with my husband, and live happily with him.. This spell caster requested a specific love spell for me and my husband, and I accepted it. And this powerful spell caster began to work his magic. And 48 hours after this spell caster worked for me, my husband called me back for us to be together again, and he was remorseful for all his wrong deeds. My spell is working because guess what: My “husband” is back and we are making preparations on how to go to court and withdraw our divorce papers ASAP. This is nothing short of a miracle. Thank you Dr Emu for your powerful spells. Words are not enough. here is his Email: emutemple@gmail.com or call/text him on his WhatsApp +2347012841542

    He is also able to cast spell like 1: Lottery 2: Conceive 3: Breakup 4: Divorce 5: Cure for all kinds of diseases and viruses.

    ReplyDelete