Tuesday, August 30, 2022

Резултати од испитот ХГ - 30.08.2022

 Почитувани студенти,

Во прилог се резултатит од утринскиот испит Хумана генетика. Тие се очајни. Какво вложување на труд, такви резултати. Моите испити се полагаат БЕЗ УРГЕНЦИИ!

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.       

10937/21

11

5

2.       

10028/17

10

5

3.       

25359/20

9

5

4.       

24994/19

9

5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment