Friday, February 16, 2024

Хумана генетика на Мајкрософт Тимс - 2024

Почитувани студенти од ИСЕР,

Во случај некогаш да имам потреба можам да ви закажам онлајн предавања и вежби. Повелете ЛИНК до предметот на Мајкрософт Тимс. Мора да побарате прием. Таму ќе можете да ги најдете сите потребни работи за студирање на предметот. Почнете веднаш со барање на прием.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment