Sunday, March 10, 2024

Замена на 4. предавање ХГ

Почитувани студенти,

Како што веќе ви кажав задутре во вторник сум службено отсутен и четвртото предавање најверојатно ќе се реализира на платформата Мајкрософт Тимс во сабота на 16 март со почеток во 9:00 часот, што дополнително ќе биде објавено на овој блог во петок. Вежбите ќе се одржат во некоја наредна среда во лабораторијата, се разбира по претходен договор со мене.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment