Tuesday, March 26, 2024

Замена за вежбите ХГ - 27.03.2024

Почитувани студенти,

Утре на 27.03.2024 со почеток во 18:00 часот електронски ќе се реализираат вежбите по Хумана генетика, како замена за изгубените на 12.03.2024 година. Ве чекам на платформата МТ барем 5 минути порано.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment