Monday, June 3, 2024

15 ЕКТС поени - 05.06.2024

Почитувани студенти,

Во среда на 5 јуни во периодот од 10:30 до 11:30 часот може да дојдете да одговарате за 15 ЕКТС поени. Напоменувам дека ова е последен термин за јунската сесија. Ова е воедно и седми термин од април наваму. Повторувам без освоени 15 ЕКТС поени по било кој од моите предмети, не може да се полага испитот.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment