Tuesday, March 21, 2017

Први колоквиуми МОИ и ХГ

Почитувани студенти,
Сакам да ги споделам со вас термините за колоквиумите што ќе се одржат наредната седмица.
  1. Колоквиумот по предметот Медицински основи на инвалиндоста ќе се одржи на 28.03.2017 година со почеток во 08:00 часот најверојатно во големиот амфитеатар на ФЗФ. Вие сте должни да бидете 15 минути пред полагањето пред билиотеката на нашиот Институт.
  2. Колоквиумот по предметот Хумана генетика за апсолвентите ќе се одржи на 31.03.2017 година со почеток во 10:00 часот најверојатно во слушална 11 на ФЗФ. Вие сте должни да бидете 15 минути пред полагањето пред билиотеката на нашиот Институт.
Го задржувам правото за промена на термините заради виша сила. Затоа следете го редовно овој блог. Среќно подготвување на првиот колоквиум!
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment