Tuesday, March 28, 2017

Телефоните на ФЗФ конечно работат

Почитувани колешки и колеги,
По повеќе од шестмесечна пауза, поточно од земјторесот кога централата на ФЗФ беше расипана, конечно проработеа телефоните. Имено имаше долга тендерска процедура, па потоа промена на операторот кој се мачеше со воспоставување на интерконекција со Телеком, итн. Да не должам многу на сите оние на кои сум им потребен, или сакаат да го контактираат Македонското научно здружение за аутизам или редакцијата на „Дефектолошка теорија и практика" ќе можат тоа да го сторат на следниот број: ако бараат од Скопје 3116-520 (локал 234), ако бараат надвор од Скопје во Македонија  02-3116-520 (локал 234), ако бараат надвор од државата ++389-2-3116-520 (локал 234).
Со почит,
Претседател на МНЗА,
Главен и одговорен уредник на ДТП/JSER

No comments:

Post a Comment