Tuesday, February 2, 2021

Пишување оцени - 03.02.2021

Почитувани студенти,

Поради заверка на семестарот на студентите од прва година само на 3 и 4 февруари, принуден сум утре да пишувам оцени, иако тоа не ми беше во првичниот план. Ве поканувам да ги оставите индексите во библиотеката на ИСЕР во посебна кутија со моето име од 08:00 до 13:30 часот. Потоа јас ќе дојдам и ќе ги земам. Имајќи предвид дека има голем број на индекси ќе ми треба најмалку 90 минути. Затоа најрано што може да ги подигнете ќе биде утре од 15:00 до 16:00 или во некој нареден ден. Доколку повозрасните генерации не можат да дојдат утре, за нив ќе има уште еден термин наредната седмица (се надевам нема да им биде доцна).

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment