Saturday, November 19, 2022

Шесто предавање АСН - 22.11.2022

Почитувани постдипломки,

Петтото предавање по АСН ќе се одржи во вторник 22.11.2022 во слушална 11 со почеток во 16:00 часот. Предавањата се задолжителни за сите запишани на предметот. Се гледаме на предавањето.

Со почит,

Предметен наставник 

No comments:

Post a Comment