Wednesday, April 5, 2023

Резултати од првиот колоквиум МОИ - 05.04.2023

Почитувани студентки,

Повелете резултати од утринскиот колоквиум по Медицински основи на инвалидноста.

Број на индекс

Бодови

9495/16

8

9622/16

8

9463/16

8

9519/16

5


Предметен наставник

No comments:

Post a Comment