Saturday, April 15, 2023

Деветто предавање ХГ - видеа

Почитувани студенти,

Во прилог се видеата од деветтото предавање по предметот Хумана генетика што ќе се одржи во вторник во стандардниот термин.
Предметен наставник   
No comments:

Post a Comment